MESAJUL PRIMARULUI SANDU VÎLCU

Stimaţi concetăţeni şi vizitatori,

În primul rând adresez salutul meu locuitorilor comunei Nenciuleşti dar si celor care s-au nascut si au copilarit pe aceste meleaguri dar momentan sunt departe de "casa".

În al doilea rând va multumesc pentru încrederea reacordata, în acest mandat secund propunându-mi, ajutat fiind de o echipa capabila, sa finalizam proiectele demarate dar în aceeasi masura sa atragem surse noi de finantare care vor asigura continuitatea unei dezvoltari sustinuta a comunei. 

Unul din drepturile fundamentale ale cetateanului, stipulat în Constitutia României îl reprezinta accesul liber la informatie. Noul site al Primariei Nenciulesti îsi propune sa urmareasca îndeaproape acest deziderat, functionalitatile dezvoltate oferind oportunitatea fiecaruia dintre dumneavoastra de a-si exprima facil aprecierile asupra proiectelor curente cât si de viitor.

Ideile si opiniile dumneavoastra sunt importante, eu alaturi de echipa mea le vom analiza de fiecare data cu atentie pentru a identifica plus-valoarea scontata.
 

Am convigerea ca, prin intermediul acestui site, activitatea administratiei locale va fi una trasparenta, asigurandu-va fie în calitate de locuitor al acestei comune, fie în calitate de posibil investitor, de responsabilitatea derularii actului administrativ în comuna Nenciuleşti.

 

Cu stimă,

Primar Sandu Vîlcu

                               
Declaraţie de avere
Vizualizaţi declaraţia de avere a d-lui primar Sandu Vîlcu.
Declaraţie de interese
Vizualizaţi declaraţia de interese a d-lui primar Sandu Vîlcu.